Cate ceva de pe la Praid

Am reusit sa gasesc net la Praid. I’m Happy. Nici nu va inchipuiti ca am gasit sursa de internet tocmai in salina. Chiar inainte de iesire este o zona in care sunt cateva calculatoare si cablu de net. Net care merge exemplar 😀

Mai stau nitel sa mai lucrez la ceva, sa mai updatez un site ceva. Dar sa lasam lucrul si sa mai zic ce s-a intamplat pana acum:

– am facut 16 ore pe tren, tren pe care m-am saturat de stat. Atat de rau m-am plictisit pe rapid intre Arad si Blaj incat m-am apucat sa joc Football Manager 2009 ( Mihai, vezi ca Fm 2010 apare in 30 octombrie oficial, iar CM 2010 a aparut deja, deci apucate sa cauti 😀 ) cu TNS ( The New Saints ), prima liga din Wales. In campionat am 4 victorii si un egal in 5 meciuri, primul loc cu golaveraj 9-2.

– cat am fost pe tren am scris. Mult. Pentru ca am creat un document cu tot ce s-a intamplat si nervii care i-am avut pe parcurs, document care il voi pune in curand online.

– salina de la Praid e imensa, destul de mare incat sa puna aici o garla de mese si un parc de joaca pentru copii. Intrarea in salina de face cu ajutorul unui autobuz, iar cand te dai jos din autobuz, ai de coborat cateva scari pana jos. In rest, aici e bine si racoare, aer salinizat care il simt pana in plamani 🙂

– Duminica plec catre Suceava, ma mai intalnesc si acolo cu cineva. Pana atunci mai dau maine o fuga la Sovata, poate apuc sa fac si o baie scurta inainte de duminica cand voi pleca. Cu ce si unde, inca nu am nici o idee. Acum imi caut ceva rute de transport.

– Comuna Praid nu m-a impresionat in special, e o zona intre deal si munte, undeva la 560 m inaltime. E ca la mine la Uricani parca.

– Voi mai incerca sa fac un update daca prin wireless in Sovata, Gheorghieni, Targu Mures sau Deda.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

1 thoughts on “Cate ceva de pe la Praid

  1. Pingback: Mariuskl » Si-a mai trecut un an……

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *