Cate ceva despre Black Friday

A fost asa cum ma asteptam, intr-un fel. Adica au fost ceva produse care nu le prea vroia nimeni cu reduceri ceva mai mari, iar produsele care chiar le vroia lumea erau doar cu niste reduceri fictive. Chiar si asa, toate magazinele mari de la noi au raportat un profit exceptional in aceasta perioada, mai mare decat in aceeasi perioada a anului trecut.

Personal, ma interesa un singur telefon la promotia de anul asta, un Apple iPhone SE Black de 16 GB. Inainte de perioada asta l-am vazut cu 2099 de lei (gen septembrie, octombrie) si mi-am zis ca cine stie, poate intra in oferta de black friday si scade pretul pana la 1500 de lei, un motiv foarte bun ca sa il iau sa am un telefon de backup. Pentru ca dupa acest telefon nici nu as mai investi in altceva.

Cu cateva zile inainte de 18 Noiembrie insa am observat ca pretul lui a sarit la 2200 de lei. Apoi s-a facut 2400 de lei.

Merita totusi mentionat, inainte sa ajungem la punctul culminant, ca pretul era aproximativ la fel in majoritatea magazinelor in care m-am uitat, fie ca era vorba de eMAG, Altex, Media Galaxy, Carrefour sau Auchan.

Cand m-am uitat pe 18 Noiembrie, pretul in multe din aceste magazine era scazut de la 2799 la 2299 de lei, iar in altele nu era scazut deloc fata de pretul pus inainte de black friday, cel de 2200 de lei.

Sincer, am o oferta de la Digi in care pot sa iau acest telefon cu 2199 de lei. Cu 1090 de lei pe loc si apoi optiunea sa platesc in 3/6/12 rate, cu 368 / 190 / 95 de lei pe luna. Deci de ce m-as complica sa comand acest telefon cand am oferta asta in fata ? Evident, daca mai e valabila in Decembrie, cand oricum ar trebui sa fac modificari la abonament.

Pana la urma nu mi-am comandat nimic. Pentru ca n-am avut in special nevoie de ceva. Dar stiu ca voi v-ati mai luat cate ceva. Sunt si eu curios ce ati gasit la oferta incat sa va faca sa si cumparati. Lasati mai jos un comentariu.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *