Cate ceva despre muzica si caldura

In lumina….. temperaturii de afara (15 grade celsius in Bucuresti, o temperatura dubioasa pentru o zi de 17 februarie) mi-am adus aminte de o melodie pe care vara trecuta am recomandat-o, parandumi-se chiar draguta si asteptandu-ma sa o ascult toata vara pe plaja pe litoral. Melodia in cauza e ceva de la Mefx si Spike – Soare, despre care am scris chiar inainte sa intram in perioada aia faina a verii in care totul e cald si frumos.

Astazi, uitandu-ma prin playlistul celor de la OkapiSound de pe youtube am dat iar de melodia asta. Si mi-am zis sa o ascult. Din nou. Si din nou mi s-a parut chiar draguta melodia.

Va intrebati de ce aduc melodia asta in discutie ?

1. Nu am auzit-o absolut nicaieri pe vreo plaja de pe litoralul romanesc vara trecuta. Adica niciunde. Doar pe youtube.

2. Au fost nu mai putin de 1147 de dislike-uri pe youtube pentru melodia asta. Si chiar nu inteleg de ce. Versurile chiar sunt amuzante si interesante, comparativ cu alte melodii romanesti de care am auzit in ultimele luni.

Comparativ, melodia lui Shift & Marius Moga – Sus pe toc, care nu e cea mai rea de pe lume, dar nici fabuloasa, are doar 171 de dislike-uri.

Poate sunt eu ceva mai obsedat de chestia asta, dar rog comentatorii sa imi spuna si mie: ce motiv ai avea sa urasti melodia pe care am adaugat-o mai sus ?

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *