Cate flori intr-un buchet ?

Au fost cateva ocazii in care, din motive de ordin tehnic, a trebuit sa duc flori unei persoane. In toate cazurile a fost vorba de femei, pentru a elimina orice tensiune ­čÖé

Cert e ca e un domeniu in care nu ma pricep de nici o culoare sa aleg ceea ce trebuie. In afara de trandafiri si lalele nu recunosc mai nici o floare atunci cand trec pe la o florarie de cartier. M-am uitat chiar si la florarii online sa vad daca gasesc ceva mai ok sau macar sa gasesc alte denumiri de flori. N-am avut prea mare succes, in special pentru ca multe florarii vand buchete mari de flori cu 7-10 trandafiri, care costa destul de mult.

Drept e ca si pe la florariile din oras pretul unui fir de trandafir este destul de mare (10 lei firul am vazut undeva prin Timisoara), dar nu de fiecare data e necesar sa iei un intreg buchet de trandafiri. De multe ori daca vrei sa iti surprinzi placut prietena e suficient sa iei doar un fir de trandafir sau 3 lalele. Conteaza mai mult surpriza decat materialul implicat pentru a o face fericita.

Dar dupa cum ziceam, sunt necunoscator in domeniu si vad ca in functie de ocazie se cumpara un numar diferit de trandafiri. Intrebarea e: e vreo norma in functie de eveniment ?

Stiu ca la multe nunti e frumos sa ai un aranjament floral tematic la fiecare masa, asa ca nu o sa intreb de asta. Parca acum, gandindu-ma mai mult, nici nu vreau sa stiu cat costa aranjamentele florale pentru o singura nunta. Probabil nu foarte putin.

Revenind si ca sa intelegi la ce ma refer, voi da si cateva exemple. Pentru o zi de nastere, de Valentine’s Day (care vine curand) sau Dragobete, cate flori si mai ales ce tip de flori asezati intr-un buchet ?

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *