Cateva informatii pe scurt + o intrebare

In primul rand, am reusit dupa foarte multa vreme sa public un articol mai consistent pe Harta Turistului, iar asta s-a datorat informatiilor pe care le-am acumulat in timp despre statiunea Borsec din judetul Harghita. O locatie destul de faina, intre munti, care are insa relativ putini turisti pentru cat potential are.

In al doilea rand, vremea din ultimele zile e extrem de ciudata. Dupa ce am avut un final de saptamana foarte calduros, ne-am trezit acum la inceput de saptamana cu ploi si frig. Iar azi noapte a fost suficient de frig incat sa imi inghete apa pe parbriz. Iar acum sunt iarasi 15 grade si cald pe afara. Vremea asta de martie o sa dea multe sisteme imunitare peste cap. Mai ales ca in curand o sa mai avem si explozia de polen odata cu inflorirea plantelor si copacilor. Primavara e aici.

In al treilea rand, cum amar a reusit Barcelona sa revina de la 0-4 in tur cu PSG ? Si-au cam batut joc de avantajul pe care l-au avut in tur. Adica, 6-1, cu 3 goluri marcate in ultimele 7 minute. Stiam ca Barcelona e echipa mare, dar nu stiam ca nu au parte de maturitate cei de la PSG. Cert e ca Barcelona, Real Madrid, Borussia Dortmund si Bayern Munchen sunt in sferturile de finala. Iar saptamana viitoare vom mai avea inca 4 echipe. Cel mai probabil, Sevilla, Manchester City (daca nu bucteaza la Monaco), Atletico Madrid si Juventus.

Deci pentru prima oara in ultimii ani, vom avea in sferturile de finala toate echipele puternice ale Europei, deci probabil ca va fi ceva show. Previziunile mele in sferturi: Real Madrid – Bayern Munchen, Sevilla – Barcelona, Atletico Madrid – Manchester City si Barcelona – Juventus. Ramane de vazut daca acestea vor fi sferturile de finala, efectiv.

Iar la final, cum tot ziceam ca vine primavara, ma pregatesc de plimbari mai lungi. Mai precis, in curand o sa am la dispozitie ceva bicicleta de asta ieftina (ca sa nu sufar dupa ea in cazul in care se intampla ceva cu ea) si o sa pornesc la drumetii prin Banat. E timpul sa mai las masina deoparte in weekend si sa ma plimb cu bicicleta prin diverse zone din Banat. Imi pregatesc haine de drumetie si ma pornesc la drum.

Vreau sa vad ce e bun de vizitat pe aici prin Banat, asa ca va intreb si pe voi, dragi cititori ai acestui blog: ce vreti sa vedeti de prin Banat ? Poate Castelul de la Banloc, poate conacul de la Clopodia, poate cula de la Ciacova ? Vreau sa le pun intr-o lista si pe parcursul acestei veri sa le iau la rand sa le vizitez.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *