Caut identitate…

De 4 ani de cand am blogul acesta am scris despre orice. Chiar am incercat sa explorez fiecare domeniu, avand blogul din perioada liceului. In timp am scris cateva articole destul de bune, dar niciodata nu am cautat sa fiu profesionist, motiv pentru care au iesit si ceva articole prost scrise.

In 4 ani am cautat multe, iar in timp am renuntat la multe si mi-am gasit 4 domenii de baza: sportul (in special fotbalul), turismul si promovarea in general a locatilor din Romania, trenurile si medicina (ramurile de kinetoterapie si balneofizioterapie). Acestea vor fi domeniile de baza din care voi scrie, dar printre acestea se vor strecura si articole personale, articole despre diverse filme si stiri noi din lumea IT pe care le voi gasi interesante. Nu e un areal de domenii redus, dar imi plac multe chestii si imi place sa experimentez.

E clar ca in timp prioritatile mele se vor mai schimba nitel, totul face parte din schimbarea mea ca om. Sper doar sa reusesc sa intretin blogul acesta destul de mult pentru a le relata, chiar daca pe alt domeniu.

Pana atunci insa, se vor intampla multe lucruri. Traim, experimentam….

Postat de pe WordPress Android

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *