Ce cauți la un tricou ?

Pe la jumătatea lui Martie mi-am dat seama că rămân în pană de tricouri. De obicei am măcar 5-6 tricouri bune pe care să le port pe parcursul unei săptămâni, ca să nu pornesc mașina de spălat în fiecare zi.

Dar în Februarie, dupa o săptămână destul de plină, mi-am dat seama că mai aveam un singur tricou decent la dispoziție… și era abia luni.

Din fericire, în acea perioadă s-a decis mai multă lumea apropiată să dea o comandă la SportsDirect, așa că am adăugat și eu câteva tricouri și vreo 2 bluze.

Am încercat să aleg cele mai simple și mai normale tricouri de pe site (și evident, bune la buzunar) și am luat 3 tricouri care arată destul de ok.

Asta până la prima spălare, când bucăți semnificative din tricou (a se citi scame) au rămas în mașina de spălat. Din fericire, nu am avut alte pierderi, tricoul nu s-a micșorat, deci asta e bine.

Dar aparent aceste tricouri fac cei 4 euro pe care i-am dat, nu mai mult. Îmi luam într-o vreme tricouri de lână merino, dar acum am găsit doar unul, care era și cu o mărime mai mică decât în mod obișnuit.

Am tot căutat pe mai multe siteuri tricouri decente (mărime ok, senzație ok pe piele, respirabil), dar de fiecare dată când am luat câte un tricou, avea câte o problemă (fie se deșirau, fie intrau la apă, fie se rupeau inexplicabil de ușor).

Așa că vă întreb și pe voi cititorii: atunci când dați search pe google dupa tricouri barbati sau tricouri rezistente, tricouri simple sau personalizate sau ce mai căutați voi, cum vă alegeți caracteristicile după care vă cumpărați un tricou ?

Că eu am tot testat, dar n-am găsit până acum tricourile potrivite pentru mine. Măcar să văd dacă voi aveți ceva idei mai crețe decât ale mele.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *