Ce mai e cu clubbing-ul

In urma unei discutii cu un amic am aflat ca sunt foarte in urma in materie de muzica de club. Adica eu inca am ramas in urma cu vreo 3 ani cu toate tendintele in domeniu. Bine, nu ca ar fi fost cine stie ce nevoie, in cluburi eu ies destul de rar, dar totusi am vrut sa vad ce mai e nou in domeniul “muzica de club“.

Printre cautari am gasit siteul youclubvideo.com. O groaza de melodii din cluburi, o groaza de mixuri. Am observat ca s-a accentuat in ultima vreme pe bass, mult drum peste tot. De la mixuri deja ma dor urechile dupa doua melodii, asa ca nu ma prea bag in ele.

Printe melodiile de acolo am gasit si ceva trupe cunoscute printre care si Eiffel 65. Acum multi ani o melodie de la ei facea furori, si am reusit sa dau de ea pe site.

Eiffel 65 – I’m Blue ( Mix )

 

Oricum, ei au o groaza de alte trupe si piese de clubbing, sa tot ai ce vedea. Am petrecut o buna perioada cautand dupa ceva melodii pe care le stiam eu mai demult ( eiffel 65, am si expus ).

Acum, revin la rockul meu drag si classic. 🙂

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *