Cercetatorii britanici si topurile stupide

Se stie ca britanicii incearca in mare cele mai stupide chestii pe pielea lor ( vezi brainiac ) si in materie de topuri pot pune unele dintre cele mai irelevante subiecte.

Topul de astazi vine de la revista Times si se vorbeste despre cele mai frumoase stadioane ca arhitectura din lume. Sa fim sinceri, ce naiba cauta stadionul lui Dinamo acolo ?

Recenzia celor de la Times:

“O pistă de atletism este în general destul pentru a decredibiliza un stadion. Dar Stadionul lui Dinamo Bucureşti este o operă de artă în stilul Războiului Rece. Este întâmpinat de statuile staliniste, scări largi în spatele porţii te duc către teren, iar acolo iţi poţi imagina un cărucior de copil care curge pe trepte. Iar cel mai apropiat lucru de lojele executivilor îl reprezintă balcoanele clădirilor vecine”, se arată în prezentarea celor de la Times.

Lansez o mica provocare. Gasiti in lume 3 stadioane asemanatoare cu cel al lui Dinamo din punct de vedere arhitectural. Eu am gasit si mai multe, dar va las pe voi sa le gasiti. Va dau si un indiciu: cautati printre stadioanele din fosta uniune sovietica.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *