Ceva despre Roblogfest

De vreo cativa ani incoace Roblogfestul e cel care arata care sunt cele mai bune bloguri din ele, fie ele si jurizate. Anul acesta am zis ca nu are rost sa imi bag blogul personal la categoria bloguri personale, pentru ca sunt prea multe iar al meu nu se prea incadreaza chiar la cele mai bune.

Am bagat insa 2 bloguri care cred ca merita sa fie in top la categoriile sport si travel, mai exact Ora Sportiva si Harta Turistului, astfel incat daca voi considerati ca aceste bloguri merita sa fie in top la acest categorii, votati mai jos ­čÖé

Votati Harta Turistului la Roblogfest

VOTEZI la roblogfest 2010

Votati Ora Sportiva la Roblogfest

VOTEZI la roblogfest 2010

Alte chestii:

– Am mai modificat linkurile din pagini, ca sa nu mergeti pe pagini moarte tot timpul. S-a intamplat asta pentru ca am schimbat permalinkurile acum ceva vreme.
– Ceva mobila lux timisoara.
– O melodie care am ascultat-o putin prea mult in ultimele zile. Nu imi place in special, doar ca ma ajuta sa ma concentrez.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

6 thoughts on “Ceva despre Roblogfest

  1. krossfire says:

    Zi-mi un an cand RoBlogFestul chiar a afisat cele mai ”bune” bloguri. Sa fim seriosi, Copseanul ? Sunt mai degraba blogurile vizibile si o ocazie de a-ti spori vizibilitatea blogului.

  2. Marius says:

    E o oportunitate pentru bloggeri care nu sunt asa de cunoscuti dar care scriu bine sa iasa un pic in evidenta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *