Ceva retete de toamna….

Toamna a venit si odata cu ea si muraturile, dulceturile si binenteles, alcoolul. Ceva retete de muraturi voi adauga si eu in pagina realizata special pentru asta. Dulceturile bune s-au cam facut pe la mine, dulceata de visine si dulceata de afine sunt deja la mine in camara, am si degustat cateva borcane. De asemenea am avut si o groaza de mere, mere din care maicamea a avut grija sa ne faca prajitura cu mere, de asemenea degustata ( mai degraba as zice am bagat ca spartul in mine… ).

Eh, din punct de vedere al alcoolului, pot zice doar ca am avut prune si visine. Tuica si vinul nu au fost o problema. Asta vara am avut si o groaza de visine si s-a facut si nitel de visinata, numai buna pentru durerile unora in …. gat sau pentru acelasi degustat dupa masa.

Toamna abia a inceput, asa ca urmeaza gogosarii, gogonelele si varza murata. De castraveciorii murati nu mai zic nimic, deja avem pusi la pastrare.

In urmatoarea perioada o sa apara pe blog ceva retete de muraturi pentru toamna, asa ca stati pe aproape daca vreti ceva retete bune de muraturi.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

One thought on “Ceva retete de toamna….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *