Cinema City in Shopping City Timisoara

program-cinemacity

Dupa ceva timp de asteptare, se deschide si Cinema City-ul din Shopping City din Timisoara. Deschiderea a avut loc pe data de 15 Aprilie 2016, iar maine are loc si evenimentul de inaugurare, la care voi lua de astfel de parte. Sunt curios sa vad cum se prezinta cinematograful, tinand cont ca este cel de-al doilea cel mai mare cinematograf din Romania, dupa cel de la Bucuresti (la care de altfel am mai fost de cateva ori in perioada in care am stat in capitala).

Ca si Cinema City-ul din Bucuresti, aici gasim 13 sali de proiectie, unele dintre acestea avand tehnologiile IMAX si 4DX pentru cele mai noi productii cinematografice. Iar pe langa aceste tehnologii, am la indemana si programul pentru aceasta saptamana, in cazul in care doriti sa treceti sa vedeti un film si nu stiti ce sa alegeti.

Printre filmele pe care le puteti urmari in aceasta saptamana la Cinema City sunt The Huntsman – Winter’s War, Mr. Right, Risen, Sheep & Wolves, The Jungle Book, The Boss, Criminal – toate aceste filme sunt in avanpremiera sau premiera.

Iar daca va intereseaza niste filme care sunt lansate recent, aveti de unde alege, cu filme precum Batman vs Superman, The Divergent: Allegiant, Gods of Egypt, London has fallen, Eddie the Eagle, My Big Fat Greek Wedding 2 sau 10 Cloverfield Lane. Iar daca sunteti fani de animatii sau aveti copii pe care vreti sa ii duceti la filme, vor fi si cateva proiectii ale filmului Zootropolis. Am vazut trailerul pentru el si pana si eu m-as duce sa il vad, doar pentru scena cu “the sloths” – literalmente tradus lenesii.

Cert e ca in prima seara vom ajunge sa vedem un film, si inca sunt pe ganduri legat de filmul pe care trebuie sa il aleg.

Sunt convins insa ca pana maine voi gasi un film interesant din toata aceasta lista.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *