Cizme de iarnă pentru bărbați

Bărbații care au un stil personal bine conturat știu să își aleagă ținutele potrivite și accesoriile pe măsură astfel încât să exprime lucrul acesta prin ținutele pe care le poartă.

La fel ca și modelele de cizme pentru femei, și cele pentru bărbați pot lua o mulțime de forme și stiluri care să mulțumească și pe cel mai pretențios bărbat. Unul dintre cele mai populare modele de cizme de iarnă pentru bărbați este cel cu șireturi, dar care sunt mai înalte decât o pereche de ghete. Acesta urcă pe gleznă în sus astfel încât îți oferă o susținere mai bună a piciorului dar te și protejează mai bine împotriva frigului.

Pentru ținute inspirate din moda street style, poți alege tot un model cu șireturi dar dintr-un material mai rigid, precum pielea. Pentru iarnă se potrivește foarte bine o pereche de cizme care are cusături și o talpă mai solidă antiaderentă, numai bună pentru zilele cu zăpadă și cu gheață. La modelele mai lungi în sus pe picior, vei vedea că majoritatea au un fermoar care te va ajuta să le încalți și să le descalți mult mai ușor. În funcție de cât de strânse sunt pe picior, vei putea să le porți cu pantaloni mai largi sau mai strâmți, în funcție de efectul pe care vrei să îl obții.

Ținutele office și elegante cer o pereche de ghete pentru bărbați pe măsură, iar dacă ești nevoit să adopți aceste stiluri sau pur și simplu îți place să fii tot timpul pus la punct, orientează-te spre o pereche de cizme mai elegante. Acestea nu diferă cu mult față de niște pantofi clasici, doar că sunt mai înalte pe picior și au o talpă mult mai rezistentă. Nu te lăsa indus în eroare de înălțimea mai neobișnuită pe picior pentru că o vei putea masca foarte ușor cu o pereche de pantaloni de stofă. Poți completa outfitul acesta cu niște accesorii precum o geantă din piele sau o pereche de mănuși asortate astfel încât să ai o apariție de nota zece.

Stilul tău personal nu va avea deloc de suferit pe parcursul iernii pentru că poți găsi cizme de iarnă pentru bărbați într-o mulțime de variante astfel încât poți crea cele mai inedite ținute pentru sezonul rece.

Guest post by Gabi

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *