Colectii de melodii si povestiri

In ultima vreme au aparut o multime de melodii interesante, romanesti si straine. N-am apucat sa le pun pe blog pentru ca am fost tot pe drumuri. Literalmente. Am facut cred ca vreo 20.000 de km cu masina in ultimele doua luni, motiv pentru care si blogul meu a fost updatat destul de rar. Dar facand atatea drumuri, am si cateva povestiri interesante.

Iar acum, cu noua tableta, sper sa pot sa ma mai opresc din cand in cand sa va pot arata si scrie despre cum se prezinta anumite drumuri in Romania.

Pentru ca in domeniul ala, am ceva povesti.

Revenind insa la melodii, cel mai probabil astazi voi pune vreo 7-8 melodii noi pe blog pe care le consider eu a fi destul de bune. Una dintre ele o dau acum: One Republic – Counting Stars.

Melodia asta am ascultat-o de vreo 30 de ori cat timp am fost pe drum ultima oara. Probabil ca o sa ascult. Pentru ca e o piesa foarte buna. M-am si mirat recent ca nu am mai auzit de One Republic de la piesa “All the right things”.

Auditie placuta.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *