Commander X – Controlorii Lumii

Recent am pus mana pe cartea “Controlorii Lumii” de Dr. Emil Strainu. Am apucat sa o rasfoiesc nitel si personal mi se pare ca oricare din cartile in care gasim subiectele de genul. Plin de citate din carti si scrisori ale americanilor (care stim ca sunt extrem de “normali”) despre lumi subterane, poporul reptilian, ozn-uri, poporul dero (robotii raufactori…. wtf ?), Illuminati, Gnomi si orice alte chestii de genul mai vreti.

Tinand cont ca nimeni nu ne-a aratat o poza sau macar o dovada serioada ca acestea exista (sa nu va aud cu texte, texte poate sa scrie orice nebun cu ceva talent literar), prefer sa cred ca sunt doar carti facute pentru a baga spaima-n necunoscatori si de a vinde carti la greu. E o parere personala totusi. Unii oameni o gasesc interesant doar ca o lectura Sci-fi.

Eu nu.

In orice caz, curand voi face un video in care se va vorbi foarte pe scurt despre aceasta carte oferita de catre libraria Esotera.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

One thought on “Commander X – Controlorii Lumii

 1. Pintilie Radu Cristian says:

  Nu tin sa-ti schimb tie parerea, dar pot sa schimb parerea altora asa ca o sa ma “folosesc de tine”:)

  Carti de citit pentru cei interesati de acest subiect:
  Controlorii Lumii – Commander X Solaris Print
  Tesla si energia libera – Commander X Solaris Print
  Jurnalele pierdute ale lui Nikola Tesla – Tim R. Swartz Solaris Print
  Tesla Biografia unui geniu – Marc J. Seifer Pro Editura si Tipografie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *