Corespondenta din tren ( I )

E ora 12:15, sunt in trenul care pleaca inspre Timisoara. E destul de liber, am prins singur in vagon, stau si mananc seminte ( le arunc in “modernul” cos de gunoi din compartiment). Astept sa plece trenul.

Din Uricani am plecat de la 21:50, pentru ca atunci pleaca ultimul autobuz. Am ajuns pe la 10:40, pentru ca a mers ca nebunul din Lupeni pana in Petrosani. Neavand ce face, afara ploua si trenul venea abia la 00:00, am mers prin oras si am gasit o terasa care era inca deschisa. Am vazut ca era si meciul ( Roma – CFR Cluj ) la TV, asa ca m-am asezat si mi-am luat un prigat de pere ( ca eram satul de alcool pentru ziua respectiva ). Nici nu m-am asezat bine ca baga Culio torpila. 2-1 pentru CFR. A fost un meci excelent pentru CFR, care a aratat ca este o echipa tare. Am stat pana la finalul meciului ( da, am baut prigatul de pere intr-o ora) si mi-am dat seama ca e deja 11:40 si eu nici nu mi-am luat bilet. In 5 minute eram la gara, mi-am luat niste seminte si o apa minerala pentru drum.

Intre timp trenul a si pornit. Urmeaza 7 ore al naibii de interesante…. ( boring). Nu prea pot sa dorm, pentru ca umbla persoane…. suspecte pe tren. Oricum, si daca ma intind, o sa am geanta pe cap si la orice miscare din compartiment ma trezesc ( defect profesional ).

Pana atunci deschid geamul, au dat astia drumul la caldura si cred ca is vreo 25 de grade in compartiment.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *