Creativemonkeys.com down

Ma trezesc si eu acu de dimineata in miorlaiturile motanului meu care, cumva cumva, a reusit sa treaca printr-o usa inchisa si sa ajunga in casa sa se miorlaie ca vrea mangaiat (scoate sunete specifice cand vrea asta, ca sa stim) si zic sa ma uit nitel pe net. Tot aveam in browser pagina de la creativemonkeys.com (mai simplu, cei cu Robotzii) am zis sa dau un refresh sa vad daca au apucat sa puna ceva nou. Si cand colo….

Ori au fost atat de ocupati cu episoadele incat au uitat sa isi ia domeniul, ori isi schimba DNS-uri (se mai poate intampla si asta). Deci, ce se intampla, Maimute Creative ?

Update 1: Am vazut ca este si un site .ro cu creativemonkeys care “incearca” sa arate ca originalul. In sensul ca arata ca pwla (dpdv al designului), pozele arata de parca sunt furate de pe siteul original, textul e numai pentru publicitate si mai ales comentariile sunt de toate tipuri. Nema moderatori, nema grija pentru site. Sper si cred ca asta nu e siteul lor, ci doar o copie proasta facuta de niste persoane care au vrut sa profite de fenomenul Robotzi.

Update 2: Se pare ca au rezolvat totul incat sa fie ok. Probabil ca serverul era problema. Si mai mult de atat ne-au adus si episodul cu nr. 20 din seria Robotzi.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *