Criminala zi fara internet

Internetul local a reusit sa imi faca figura si sa nu functioneze de nici o culoare in ultimele… 25 de ore, in momentul in care scriu acest scurt articol.

Am avut noroc pentru ca mai am o conexiune la internet in aceasta casa si m-am conectat la ea asa ocazional (conexiunea nu e wireless, e pe cablu si nu e foarte aproape de laptopul meu si ma inund in cabluri daca vreau sa imi bag un singur cablu in laptop). Asa ca am stat asa, ocazional, sa imi verific mailurile si sa mai citesc una alta pe net.

Acum, dupa ce m-am trezit, mi-am dat seama ca inca nu am net si nu am mai reusit sa stau fara. Astfel incat m-am apucat sa mut cabluri in stanga si in dreapta incat sa am si eu internet macar pana maine, cand cei de la eurocable (da, de ei e vorba) o sa primeasca un telefon in cazul in care nu o sa am conexiune la internet. Si o sa vina sa il repare, pentru ca asa au facut cam de fiecare data. Sper sa nu am probleme de aceasta data.

Cert e ca intr-o zi fara net a fost destul de nasol sa stau aici, pentru ca nu am ce face. Daca eram plecat, nu era problema sa stau fara net vreo 2-3 zile, dar in mijlocul unei zile de lucru nu merge. Cert e ca m-a apucat apucat plictiseala stand asa aiurea.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

2 thoughts on “Criminala zi fara internet

  1. GraphisAdv says:

    O zi fără Internet e ca mâncarea fără sare!!! Însă e indicat să ţinem şi regim din când în când 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *