Cum alegem un tricou casual

Tricoul simplu – ideal pentru stilul relaxat

De-a lungul timpului tricoul a devenit un must-have pentru orice persoană. Toată lumea are măcar unul singur în garderobă!

Purtam tricoul fie din comoditate, fie pentru a avea un look în tendinţe şi ni se pare că niciodată nu avem suficiente tricouri în garderobă.

Chiar dacă poate părea foarte simplu să îţi alegi un tricou trebuie să ştii că există câteva reguli care se aplică şi atunci când alegi un tricou casual.

Care sunt acestea şi cum alegem un tricou casual?

De obicei tricoul se alege în funcţie de forma corpului, însă deoarece vorbim de tricourile casual trebuie să ştii că poţi opta cu încredere chiar şi pentru modele mai largi, în care să te simţi foarte confortabil. În plus modalităţile de asortare sunt infinite. Îl poţi asorta cu o pereche de blugi skinny sau cu o fustă scurtă mulată pentru a crea un echilibru în ţinută.

Ideal este să optezi pentru un tricou care să urmărească linia corpului, nici prea mulat, nici prea larg. Un tricou foarte mulat poate deveni incomod dacă îl porţi pe durata întregii zile.

Optează pentru materiale în care să laşi pielea să respire, precum bumbacul si pentru tricouri casual alege o croială clasică. Se potriveşte oricui!

Culoarea tricoului casual o poţi alege în funcţie de stilul tău personal, însă fii foarte atentă să alegi modele simple, fără imprimeuri sau cu imprimeuri discrete şi mai ales, fără paiete. Spre exemplu un tricou simplu într-o nuanţă nude îl vei putea folosi nu doar la ţinutele casual, dar şi la cele cu accente glam, spre exemplu alături de o fustă în nuanţe metalice şi o pereche de sandale în ton cu fusta.

Dacă eşti o persoană nonconformistă mergi pe varianta tricourilor în culori agresive precum portocaliu, verde, violet, însă acestea sa fie simple. Dacă preferi să nu atragi chiar toate privirile de pe stradă mergi la sigur cu tricourile clasice în nuanţe de negru, gri, alb, maro, albastru închis sau în tonuri pastel. Vestea bună este că în acest an tonurile pastel au preluat supremaţia, aşadar poţi opta cu încredere pentru un tricou pastelat.

În concluzie, este foarte uşor să îţi alegi un tricou casual.

Trebuie doar să ţii cont de silueta ta şi să optezi pentru culori plăcute, de zi şi pentru imprimeuri discrete.

Guest post by Gabi

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *