Cum dezactivezi Timeline-ul de la Facebook

Daca ai fost una dintre persoanele care au vrut sa vada cum e cu Cronologia de la Facebook (traducere de la Timeline) si nu i-au placut de nici o culoare, am o solutie pentru cei care vor sa dezactiveze cronologia de la facebook. (solutia nu e gasita de mine, am vazut-o pe mai multe siteuri)

Ei bine, pentru dezactivare timeline la facebook, urmeaza urmatorii pasi:

1. Intra pe TimelineRemove.

timelineremove

2. Instaleaza extensia Timeline Remove, in functie de browserul e care il ai (functioneaza pentru Chrome, Firefox, IE sau Safari, desi Safari e inca in lucru)

3. Dupa ce ai instalat extensia, da un refresh la pagina si timeline-ul ar trebui sa dispara. Si cam atat. Succes.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

7 thoughts on “Cum dezactivezi Timeline-ul de la Facebook

 1. Marius says:

  @Anne Mary – Dupa cum ziceam, pe site sunt acolo niste logouri cu diverse browsere. In functie de browserul cu care intri (firefox, chrome sau internet explorer), dai click pe iconita respectiva si iti va cere sa instalezi o extensie. Cu extensia aia respectiva o instaleaza automat pe firefox, pe chrome trebuie sa dai click pe ea cand apare jos la downloads. Pe IE nu am incercat pana acum, deci nu iti pot zice 100 %. Dar cred ca si acolo trebuie sa o downloadezi si sa o instalezi.

 2. Pingback: Dezactivarea timeline facebook | Zece Stiri

 3. Mirelutza says:

  Buna,,, dar dc numai noua ne arata k ni sa dezactivat Timeline-ul?.. la prietenii nostri ne apare tot acelasi profil .. dc?:(

 4. Marius says:

  @Mirelutza – addonul respectiv functioneaza pe calculatorul respectiv. Tu nu vei mai vedea timeline pe nici un profil. Din nefericire prietenii care se uita de alt calculator vor vedea in continuare timelineul. Partea proasta e ca nu ai cum sa il scoti, pentru ca cei de la facebook controleaza asta. Addonul pe care l-am propus doar nu mai arata interfata de timeline pe browserul pe care este instalat.

 5. calin says:

  Salut! Am o dilema si as dori sa ma ajuti. Cum scot/elimin acele localizari de pe Harta facebook’ului. Cum dracu imi pare fiecare straduta pe care merg sau ajung. NU am telefon cu gps, nici cu bluetooth..Ma deranjeaza chestiunea am senzatia ca sunt urmarit in permanenta..:) Merci anticipat de ajutor.

 6. Marius says:

  @calin – in mod normal, isi da automat tagging, in functie de unde gaseste ca esti conectat la net. Daca pe telefon ai net, ai implicit si o locatie. Nu am testat inca pe telefon sa vad daca pot sa scriu ceva fara sa apara locatie, dar o sa testez si o sa iti spun daca gasesc o solutie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *