Cum îți alegi pantofii pentru evenimente ?

Nu am fost aproape niciodată marele fan al pantofilor de ocazie. Fie că le zici Oxford, Budapester sau alte versiuni de pantofi, nu am putut să le suport prea mult în picioare. Drept e, nici prima pereche de pantofi de ocazie pe care mi-am cumpărat-o anul ăsta n-a fost foarte lejeră. Cu toate acestea, după a doua purtare s-au mai lăsat și au fost chiar confortabili.

Am fost foarte simplist, am ales cea mai simplă perechea care părea cât de cât elegantă și putea fi ușor de introdus piciorul în pantof. În plus, era albastră, so a big plus. Fără șireturi, simplu de pus, talpa comodă, preț sub 200 de lei. A fost fix ce am avut nevoie.

Asta s-a întâmplat acum doi ani, când am avut prima oară nevoie să îmi cumpăr o astfel de pereche. Nu e ca și cum nu aș mai fi mers la alte evenimente, dar de obicei aveam o ținută mai casual și mergea lejer cu niște teneși negri ceva mai simpli. Nu puteam însă să fac asta și la seria de nunți care urma, așa că am făcut un efort și mi-am luat o pereche de pantofi mai buni. Din punctul meu de vedere, cel puțin.

Am fost suficient contrazis legat de asta, că pantofii fără șiret de i-am luat din Marelbo nu sunt chiar cei mai eleganți și că poate ar trebui să am în vedere alti pantofi pentru viitor. Nu merg la o tonă de evenimente care să necesite pantofi ceva mai buni, dar totuși, cum am acest blog la dispoziție, vă întreb pe voi: cum vă alegeți pantofii pentru evenimente ? Pot să răspundă și fetele, pentru că sunt sigur că o să aibă destule păreri legate de acest subiect.

Așa că săriți cu comentariile, să vedem dacă mă puteți ajuta să iau o decizie mai bună pe viitor.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *