Cum sa te identifici ca manager

Sau mai degraba, cum sa iti dai seama ce stil de management ti se potriveste. Pentru astazi am o carte de recomandat, foarte utila celor care se ocupa cu managementul sau celor care sunt interesati de management. Se numeste “Cum sa iti identifici si sa-ti perfectionezi stilul de management” de Ichak Kalderon Adizes.

O scurta descriere pentru cei interesati:

In ofertele de locuri de munca apar mereu noi posturi de manageri. Anunturile precizeaza calitatile pe care candidatii trebuie sa le aiba: capacitate de organizare, eficienta, rezistenta la stres, perfecta cunoastere a domeniului in care profeseaza… Cu o experienta de peste 30 de ani in management, Ichak Adizes demonstreaza ca nu exista un lider perfect si ca adesea trainingurile organizate de firme nu dau rezultatele asteptate. Pornind de la patru stiluri fundamentale de management, puteti sa identificati aptitudinile reale ale colaboratorilor dumneavoastra si sa va formati o echipa complementara, in care membrii sa aiba stiluri de lucru diferite, iar sarcinile sa fie corect atribuite. Si pentru ca stilurile se pot aplica in toate domeniile, inclusiv in cele ale vietii private, volumul se adreseaza tuturor celor interesati de management, dar si celor care vor sa-si imbunatateasca relatiile interumane.

Deci, viitor manageri, aveti aici un mic ghid pentru organizare, eficienta si rezistenta la stres 🙂

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *