Cum sa traiesti 150 de ani ?

Acesta e subiectul unei carti scrise de Mikhail Tombak, numita “Cum sa traim 150 de ani”. Am apucat sa rasfoiesc putin cartea si am vazut ca autorul a cuprins si ultimele cercetari ale oamenilor de stiinta in materie de imbatranire si de ce imbatranim diferit. De la detoxifiere la exercitii fizice si genetica, cartea aceasta cuprinde pe intelesul tuturor un manual al felului in care imbatranim.

Iata mai jos o scurta descriere a cartii:

„Iata un ghid usor de inteles, scris intr-un stil accesibil, care ne invata cum sa adoptam practici sanatoase pentru a ne prelungi durata de viata. De la intarzierea procesului de imbatranire la sfaturi pentru prevenirea imbolnavirilor, o respiratie corespunzatoare, un regim alimentar sanatos si efectuarea de exercitii fizice, eliminarea toxinelor din intestine, rinichi, ficat si sange, Cum sa traim 150 de ani este un supliment pe care-l recomandam cu entuziasm la lista de carti esentiale din domeniul sanatatii si ingrijirii medicale.”

Sfaturile cuprinse in aceasta carte ajuta zilnic mii de cititori sa duca o viata mai sanatoasa si mai implinita, constituindu-se intr-un ghid de longevitate, sanatate viguroasa si o stare de bine generala.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *