Cum se poate corecta o eroare de genul “INF file txtsetup.sif”

Am avut o probleme pe un desktop care momentan apartine lui taicameo. A incercat sa instaleze o versiune noua de windows dar s-a busit in mijlocul instalarii. Daca incercam sa trec peste el si sa continui instalul, imi arata o eroare de genul : axrjl19c.sys. Nu am gasit nimic pe net legat de asta, asa ca am zis ca abandonez aceasta pista. Am incercat sa dau o instalare noua, aici m-am lovit de alta problema, si anume problema descrisa mai sus. ( INF file txtsetup.sif )

Ei bine, legat de asta am gasit mai multe solutii. Dar in primul rand trebuie sa intelegeti de ce face asa. De obicei se intampla chestii de genul cand se buseste instalul undeva. Din cate am citit face figura asta doar la cd-urile cu service pack 2. Indiferent ca e cd-ul zgariat sau softul se contrazice cu pc-ul vostru. Solutia e stupid de simpla as zice. O alta versiune de windows xp, se poate sa fie chiar si de sp2, dar sa fie alta fata de cea care ati avut-o inainte. De obicei functioneaza.

Daca aveti totusi floppy disk ( desi ma indoiesc ca cineva mai are asa ceva astazi ), faceti rost de o discheta bootable, intrati in ms-dos si formatati totul. Si apoi instalarea ar trebuie sa decurga fara probleme.

Sper sa va fie de ajutor daca patiti asa ceva.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *