Cum te simți acum ?

Au trecut trei săptămâni de când starea de urgență a intrat in viigoare și libertatea de circulație a fost destul de bine îngrădită. Mulți oameni s-au speriat atât de tare încât n-au ieșit aproape deloc din casă. Iar atunci când au ieșit, doar cu mască și mănuși, la ore “fără trafic”.

Pe de altă parte, eu a trebuit să mai ies, din motive agricole. Am avut de plantat și udat la greu, deci să nu ies nu a fost o opțiune. Oricum, nu am mers mai mult de 50 km într-o zi.

Și parcă după 3 săptămâni de stat în casă + plantări, parcă m-am plictisit de aceleași activități. Asta în contextul în care eram obișnuit să fac câteva sute de km în fiecare săptămână.

Totuși, sunt curios cum vă simțiți voi. Ați stat mai tot timpul în casă sau ați mai ieșit scurt pentru diverse lucruri menționate în declarația pe proprie răspundere ? Iar dacă locul de muncă pe care il ai te obligă să fii pe drum, cum e prin țară situația ? Te deplasezi mai greu prin orașe, durează mai mult descărcările (pentru transportatori), duci mai multe pachete într-o zi (curierii) ?

Pe scurt: cum e viața ta în perioada asta ? Cum te simți / simți nevoia să iesi odată din casă ?

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

4 thoughts on “Cum te simți acum ?

 1. Daniel Radu says:

  Bine, ma dor ochii de la monitor 🙂 dar sper ca, cu 2 zile de pauza si suc de morcovi trece.

 2. Vlad says:

  Yo, ma joc Warzone, si mai merg la casa la bunici sa il hint pe Stefi 😛 mi dor de iesit la restaurant si plimbat prin centru 🙁

 3. Marius says:

  @Dani – in perioada asta si oamenii care in general sunt super activiti stau foarte mult cu ochii in monitor. Si dupa o vreme se simte. E nevoie sa mai aiba si ceva odihna ca sa se recupereze

  @Vlad – activitati faine, ce sa zic. Cum zici si tu, problema e cu restrictia de a pleca din casa pe unde vrei tu. De restaurante ce sa mai zic…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *