Cupa Bloggerilor 2013 – Bucuresti

Din pacate nu am foarte mult timp sa scriu pe blog, dar despre competitia la care voi participa alaturi de echipa Ora Sportiva Timisoara trebuie sa amintesc.

E a treia editie de Cupa Bloggerilor la care voi participa si cea de-a doua in componenta echipei Ora Sportiva Timisoara, echipa cu care am reusit sa obtinem locul 3 anul trecut la Medias, editie care s-a jucat in stil campionat, fiecare cu fiecare.

Din pacate, de aceasta data nu vom mai juca fiecare cu fiecare, vom juca in sistemul de grupe, cum s-a jucat si la prima editie de la Brasov + cateva meciuri adaugate, astfel incat fiecare echipa va juca minim 5 meciuri in timpul acestei competitii. Toate meciurile se vor juca doar sambata.

Daca vreti sa aflati mai multe detalii din timpul Cupei Bloggerilor, hashtag-ul e #cupabloggerilor pe facebook & twitter.

Vom afla maine la pranz programul. Probabil ca nu o sa apuc sa il pun pe blog, o sa fiu prea ocupat cu meciurile, dar cu siguranta o sa las ceva informatii pe facebook.

Anul asta, dupa cum am scris si in titlu, Cupa Bloggerilor la Fotbal se joaca la Bucuresti pe terenurile din cadrul Federatiei Romane de Rugby. Sunt doua terenuri, se poate juca in paralel cate un meci din fiecare grupa.

Vor fi 8 echipe in competitie. Pe langa Ora Sportiva Timisoara, vor mai participa FC BR, FC Hal’Ba, #b10, #construim, Echipa Mahmura, Team Sartro si Mediatic Cluj (ultimele doua sunt cele mai puternice).

Noi venim insa in acest an cu o echipa, zicem noi, mai puternice, astfel incat sa ne putem bate pentru trofeu. Pe langa obisnuitii Mihai Jepan, Calin Pascu si Ciprian Prune, ii mai avem in echipe pe Eugen Popistasu, Adrian Lupu (poreclit Vukic) si pe Vlastimir Vukadinovic.

Asadar, urati-ne succes adaugand acest banner la voi pe blog sau pe facebook…

sustin-ora-sportiva

… si sa ne auzim cu bine. Preferabil cu o cupa in palmares, daca se poate ­čśÇ

Si afisul competitiei:

cupa-bloggerilor-2013

Cupa Bloggerilor la Fotbal este un eveniment marca SportMeet.ro cu Sponsor Principal: Orange Romania. Parteneri: Canyon, Aqua Carpatica, Heineken, Editura Litera si Federatia Romana de Rugby.

Extra credits: Orange a lansat o aplicatie bunicica (din pacate doar pentru Android, momentan) numita Fotbal Info, un fel de Livescore + Stiri din campionatele importante ale Europei.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *