Cupa Castrol – editia 1 – un eveniment excelent

Au fost cateva zile destul de intense, cu oboseala dusa la nivelul extrem, dar si cu distractie pe masura. Stiam de ceva vreme de competitie, dar cum orarul nostru era putin ciudat, a trebuit sa plecam cu trenul sambata pe la 6 dimineata din Timisoara. Macar s-a meritat sa vad Dunarea pe drum, ca in rest a cam fost plictisitor. Noroc cu prizele de net si internetul mobil.

In fine, sa trecem la partea cu adevarat interesanta, si anume competitia in sine. Ea s-a desfasurat la Izvorani, in complexul Olimpic, pe terenul sintetic. Am facut parte din Echipa Bloggerilor, echipa cu care nu am mai apucat sa joc pana acum. Va dati seama ca nu aveam cine stie ce pretentii.

Am trecut de grupe destul de greu, locul 2, la golaveraj. De acolo a inceput insa partea frumoasa. Au venit si Razvan si Dani, care au avut grija sa ne faca prezentare speciala la cei care am venit din Timisoara :D. In sferturi am trecut greu, 1-1 si 4-3 la penaltiuri.

In semifinale insa cred ca am facut unul dintre cele mai bune meciuri ale noastre, o victorie splendida cu 6-1 impotriva celor de la Motor Oils.

Inaintea ultimului meci al zilei eram deja rupti de caldura, fetele ne erau rosii. Am pierdut finala, 0-2 cu AD Auto Total, echipa care a fost extrem de inchegata si a cam batut tot la competitia asta.

Totusi, locul 2 la o astfel de competitie e foarte bun, tinand cont ca nu mai jucasem fotbal impreuna niciodata cu unii dintre membrii echipei.

Si intr-un final – primele 3 locuri:

Multumiri coechipierilor: Adi Zabava, Marius Matache, Ciprian Prune, Alex Dragan, Lucian Marin, Mircea Mester si Calin Pascu pentru jocul prestar si organizatorilor acestei competitii: Smart Athletic si Castrol Romania pentru bunul mers al lucrurilor la Castrol Football Cup.

De la inceputul sferturilor au venit si suporterii bloggeri pentru noi, mai exact Chinezu, Dascalescu si Vlad Dulea.

Si ca totul sa fie mai fain, locatia in care am urmarit finala Campionatului European (din pacate, victorie cam clara din partea Spaniei, ma asteptam sa fie nitel mai strans meciul) a fost foarte faina. Adica, ia vizionati aici o poza sa vati seama cum vedeam noi lumea de sus ­čśÇ

Si intr-un final, cine a mai scris despre aceasta competitie:

Incep sa cred ca ma pricep un pic la fotbal by Marius Matache
Echipa Bloggerilor, locul 2 la Cupa Castrol la fotbal by Vlad Dulea
Cupa Castrol la Fotbal, din mijlocul evenimentului by Mihai Jepan

Sa mai zicem ca dupa competitie ne-am intors pe Transfagarasan ? Dar asta intr-o alta postare…

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

One thought on “Cupa Castrol – editia 1 – un eveniment excelent

  1. Pingback: Aqua Challenge 2013 | J Marius

Leave a Reply

Your email address will not be published.