Cupa UEFA, 16-zecimi

Din nou ceva legat de sport. Aseara s-au jucat 16-zecimile cupei uefa ( ultimul an in care ii zice asa, la anul va fi Europa League ) si au fost cateva rezultate care m-au mirat.

In primul rand, Metalist Harkov a invins in deplasare cu 1-0 pe cei de la Sampdoria. A fost ciudat prima oara cand i-am vazut ca au intrat in grupele cupei uefa, apoi au trecut de grupe si acum bat si sampdoria la ea acasa. Presimt ceva transferuri importante ale jucatorilor de la Metalist Harkov la echipe mai puternice din Germania, Belgia si Olanda.

Doi, Aalborg – Deportivo 3-0. Dupa ce au facut senzatie in liga campionilor ( locul 3, inaintea celor de la Celtic) acum au facut praf si pe Deportivo. Ii vad cel putin pana in sferturi.

Al treilea si ultima “surpriza” : Braga – Standard Liege 3-0. Standard a jucat exceptional si in cupa uefa si in campionat. Pana acum. Cei de la Braga i-au batut de i-a luat dracu, vorba majoritatii romanilor cand e vorba de un asemenea meci. Pana la urma sper ca Standard va face un meci bun acasa si va recupera diferenta de 3 goluri.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *