Curatenia intr-o magazie plina de lemne

Dupa multe luni de lucru, in putinul timp pe care l-am avut, am reusit sa terminam pana la urma magazia de lemn pe care ne-am dorit-o. Din pacate insa, vremea nu a tinut deloc cu noi in ultima luna si a trebuit sa lucram foarte mult inautru. Asta a insemnat taiere de osb si polistiren, aplicare de vata minerala + constructia de mobilier din lemn (do not ask). Si cum afara nu se putea lucra, am incercat sa facem totul inautru.

Cumva am reusit sa le punem toate cap la cap si am ajuns aproape de final, dar la un moment dat nu mai puteam face fata la cate bucati de lemn, osb, praf si ciment aveam prin magazin. Asa ca a venit momentul sa se faca curatenie. Din pacate, folosirea aspiratorului intr-o magazie plina de materiale care pot taia nu e chiar recomandata, prefer sa pastrez aspiratorul de la Phillips pentru curatenia mai serioasa din casa.

Asa ca pentru asta ne-am pus frumos manusile in maini si am purces prin a face totul manual, alaturi de clasica matura si faras, pana la nivelul in care nu mai aveam lemn sau polistiren pe jos, ci doar un praf finut, care a fost aspirat cu usurinta de aspiratorul pe care il am.

Cert e ca au iesit aproape 3 saci de gunoi dintr-un spatiu de 11 metri patrati, ceea ce e impresionant intr-un fel. Dar cam asta este situatia atunci cand nu ai la dispozitie soarele si trebuie sa lucrezi la taiat osb si polistiren pe interior.

Acum pe jos a ramas doar sapa curata, sapa care dupa inca o curatare (mai trebuie puse cateva placi) va avea polistiren si mocheta sau placi de gresie. Ramane de vazut cum va fi organizata toata magazia cand intr-un final reusim sa le punem toate in ordine.

Avem insa nevoie si de cateva zile de soare.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

One thought on “Curatenia intr-o magazie plina de lemne

  1. Pingback: Fotoliu sau canapea extensibila pentru o persoana ? | J Marius

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *