De-ale zilei – 7 Ianuarie 2021

Ce mai fac unii contaționali prin Anglia

Mna, plumbul e scump, da și 6 ani de pârnaie pentru asta…

Până și la utilaje agricole se fixează prețurile

Consiliul Concurenței a dat niște amenzi sănătoase, în special celor de la CLAAS și Amazonen. Aparent, între 2014 si 2018 și-au menținut artificial prețurile la nivel înalt și au profitat de pe asta destul de sănătos. Și mă mai miram că e 140 000 de euro un tractor…

Că Trump era pic sărit de pe fix nu mai e o noutate

Dar ce s-a întâmplat aseară cu protestele a depăsit un pic limitele. E totuși de menționat că mulți protestatari au intrat cam ușor în capitoliu. Iar acolo era destui membrii cu arme, pregătiți să tragă. Nici măcar nu mai e o surpriză că s-a lăsat cu decese. În fine, încă 13 zile și pleacă și ăsta de la Casa Albă.

UE a aprobat vaccinul celor de la Moderna

Ei spun că vaccinul e eficient pentru o perioadă de doi ani și pare să aibă un efect și împotriva variantelor din UK și Africa de Sud. Doar să apuce să vaccineze atât de mulți oameni în acea perioadă.

KIA are logo nou

Minimalist, cu un look așa de anii 80. E ok din punctul meu de vedere, dar nimic super special.

4950 de cazuri din 31000 de teste

Tot multe, dar au trecut 2 săptămâni de la Crăciun și o săptămână de la Revelion. Mai o săptămână să vedem dacă e sau nu o creștere semnificativă a numărului de cazuri.

Vom avea o stație de încărcare rapidă Tesla la Timișoara

Pe harta Tesla apare că în primul trimestru al anului 2021 vom avea un Tesla SuperCharger în Timișoara. Unde va fi, nu precis, dar ținând cont că vor să fie deschisă până la finalul lui martie, ar trebuie să aflăm cât de curând pe unde se construiește. Eu mizez că va fi undeva aproape de autostradă, cel mai probabil aproape de centură și Dumbrăvița, dar rămânne de văzut. Oricum, am văzut vreo 7 Tesla-uri pâna acum în oraș, era cazul să vină și aici.

În al doilea trimestru se anunță stații de încărcare și la Sibiu, Pitești și București.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

One thought on “De-ale zilei – 7 Ianuarie 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *