De ce iti plac (sau nu) Robotzii ?

Ultimul fenomen in mediul online, Robotzii, este o mini-serie extrem de apreciata de mare parte a publicului roman. Cu peste 400.000 de likeuri (e ceva) pe facebook, cu mii de comentarii in fiecare saptamana, e clar ca seria in care robotzii MO si FOCA sunt personajele principale are un imens succes.

Eu am apucat sa ii vad chiar inainte de primul episod cu “punem un shot” si “te-mbeti instant ca nessu”. A fost primul episod pilot si mi s-a parut interesant. Atunci nu erau chiar atat de multe “cuvinte licentioase”, ca sa le zicem asa. Creatorii s-au adaptat pe parcurs si in multe din seriale era o mare serie de bipuri. Multora nu le-a placut asta pentru ca “sunt prea Vacanta mare”. Multora le place tipul ala de umor si sincer, si eu il mai consider ok, chiar daca nu toate formele acestuia sunt placute.

Unora insa nu le place deloc chestia asta si nu ii considera amuzanti deloc. Acum nu fiecare persoana e la fel si e normal sa apara pareri contradictorii. Dar in esenta seria asta cu Robotzii este amuzanta si personal ma distreaza cam de fiecare data cand ii vad.

Voi ce parere aveti despre Robotzi ?

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

One thought on “De ce iti plac (sau nu) Robotzii ?

  1. Florin Ruşanu says:

    Nu pot spune că nu’i urmăresc, însă umorul lasă de dorit în multe episoade. Au un avantaj imens fiind vorba de primul serial de animaţie românesc, dacă ar fi fost altele înainte e puţin credibil că ar fi strâns la fel de mulţi fani. În ansamblu, e vorba doar de un stand-up comedy cu protagonişti fantastici, cred că e inutil să spun că dacă se lansau pe o piaţă unde animaţiile sunt la fel de uzuale ca fimele nu aveau nici cea mai mică şansă de reuşită.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *