De ce n-am mai scris….

Ca sa le raspund unor cititori. 🙂

N-am avut timp deloc. Am avut ceva de lucru cu niste directoare, iar de luni pana joi am fost ocupat pana peste cap.

Luni – cauta rectoratul Politehnicii in Timisoara ( binenteles, nu am stat aici pana acum asa ca mi-a luat ceva vreme sa o gasesc). L-am gasit dupa ce am dat de vreo 2 ori turul operei ( stau prost cu descoperitul unor locatii noi). La 2 fara un sfert aveam trenul spre Petrosani. Am ajuns la gara la 13:35, unde am descoperit ca mi-am uitat carnetul. Ghinion. I-au biletul intreg si ma duc sa iau trenul. Eram obisnuit sa fie la primele linii. Din parti, l-au mutat la linia 7. Fuga pana la linia 7. Urc in tren, nu gasesc nici un loc in primele 3 vagoane. Vroiam sa trec in al patrulea vagon, n-am reusit. Usa era blocata ( erau ceva probleme la trapa dintre usi). Am coborat jos sa merg pana in urmatorul vagon, pleca trenul. Am fugit pana la vagonul urmator, unde cumva cumva am prins loc. Au urmat 7 ore de drum ( 6 cu trenul catre Petrosani plus inca o ora pana la Uricani), mancare la greu si somn.

Marti – Trezit la 6 dimineata, la 8 jumate eram in Petrosani sa imi iau actele ( diploma de bacalaureat, foaia matricola, diploma e absolvire a liceului plus atestatul ).  Mi-am luat si 2 adeverinte din locul unde am facut vaccinurile. La 10 spre lupeni la medicul de familie. Imi trebuia stampila si semnatura ( analizele le facusem eu). Nu am gasit-o.  Au urmat apoi 3 drumuri Uricani – Lupeni, dus intors, pentru a o gasi pe doctorita . Am gasit-o intr-un final seara, eram obosit dupa atatea drumuri. Mi-am legalizat si actele pentru facultate. Seara la 12 tren spre Timisoara. Full. Am reusit ( am fost inspirat) sa prind loc jos.  Au fost 7 ore in care nu am dormit prea mult, am stat la o vorba cu viitori studenti din Petrosani si Deva.

Miercuri – Am ajuns inapoi in Timisoara, m-am dus si am lasat bagajele, mi-am pus in ordine dosarele si mi-am dat seama ca imi lipsesc niste poze. Am mers in oras ca sa imi fac pozele si m-am intalnit cu multi prieteni din vale care binenteles ca nu aveau poze. 😛

Am reusit sa imi inscriu dosarul la kinetoterapie in Timisoara, la geografie nu am mai apucat, am sa merg joi sau vineri. A trebuit sa ma plimb vreo 2 ore pe la toate caminele din Timisoara pentru fratemio ( ii trebuiau stampilate niste hartii de la toate caminele). Am ajuns acasa intr-un final, m-a luat fratemio de pe langa catedrala cu masina, am ajuns acasa, unde am dormit pana astazi dimineata la 5, cu dese treziri nocturne.

Partea proasta in zilele astea? Am dormit putin in ultimele zile, iar azi-noapte am dormit mult, dimineata avand o grava durere de cap ( ca de obicei ).

Ramane sa postez mai des. Am ce acum 🙂

LE: Scuzati erorile lingvistice, scriu de pe laptop si nu sunt tocmai obisnuit cu tastatura.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

2 thoughts on “De ce n-am mai scris….

  1. Marius says:

    6 ore cu trenul de la timisoara la petrosani, 7 de la petrosani la timisoara ( sta jumate de ora si in simeria si in arad).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *