De ce nu as avea o reactie acida?

Prin toata presa sportiva se vorbeste de moartea handbalistului Marian Cozma. Povestea mai pe scurt ? Cozma sarbatorea impreuna cu doi colegi de-ai sai de la Veszprem, pentru ca sotia unuia dintre ei nascuse. La un moment dat 4-5 de tigani ( unii au zis si 30 pe anumite siteuri, mai greu de crezut  ) au intrat peste ei si i-au luat la bataie. Cutitele in inima i-au curmat viata. Si astfel s-a mai dus inca unul din handbalistii romani de valoare…

Si acum reactia acida. Stiti ca urasc tiganii din tot sufletul ( cred ca 1 %, cei muncitori si care nu fac probleme sunt feriti de aceasta ura ) si i-as baga in smoala incinsa daca as putea. Pot sa o numeasca astia discriminare, ma doare exact undeva. Cat timp lor nu le pasa de noi, noua de ce ne-ar pasa de ei ? Vedem peste tot vesti cu ei comitand diverse omoruri, furturi etc si cine iese prost de aici? Romanii care intr-adevar mai si muncesc pe afara.

In schimb tiganii stau si omoara. Ca asa au ei chef. Ca nu le convine ceva. As vrea intr-un fel sa fiu un dictator intr-o tara in care mai se afla si tigani, i-as tortura in public. Pentru ca mare parte din ei asta merita. Sa fie badjocoriti.

Spun asta pentru ca am avut experiente cu ei si pana nu ii bagi in mormant nu o sa te lase in pace daca au ceva cu tine. De aia ii prefer acolo.

Am deviat putin de la subiectul Marian Cozma, dar cei 30 de tigani sper ca vor fi prinsi. Si nu doar inchisi. Ci bagati la carcera si lasati fara mancare si fara apa, sa sufere cel putin cat sufera rudele lui Marian Cozma acum.

LE: O opinie a lui Vlad Petreanu despre acest caz.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

2 thoughts on “De ce nu as avea o reactie acida?

  1. krossfire says:

    Si totusi, ne ajuta pe viitor…ne imbunatateste imaginea ? Stiu, erau tigani unguri dar reactiile online sunt mai degraba impotriva tiganilor romani.

    Trebuie sa facem ceva organizat , un grup de presiune, ceva 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *