De ce un software de pontaj și nu o foaie de pontaj?

Un antreprenor interesat de creșterea companiei sale va privi întotdeauna mai departe de obligativitatea legală a pontajului, pentru a beneficia de toate avantajele pe care un software de pontaj, precum aplicația de pontaj online Tassis, le oferă.

Descoperă multiplele beneficii pentru care un program de pontaj online este mult mai util pe termen lung decât clasica foaie de pontaj:

  • Software pontaj pentru a elimina greșelile umane

Există riscul ca un dosar cu astfel de foi să se piardă, să fie deteriorat sau să conțină date incorecte, rezultate din erori umane

  • Software pontaj pentru gestionarea corectă a documentelor legale

Angajații pot uita de completarea foilor de pontaj, ceea ce ar duce la confuzii atât în interiorul companiei, cât și în fața legii, în cazul unui control al fișelor de pontaj. Iar o astfel de problemă se încheie, de obicei, cu o amendă primită din partea autorităților. 

Dosarele cu foi de pontaj nu sunt practice. Este extrem de dificil, dacă nu imposibil, să extragi informații relevante din aceste dosare, cum ar fi date referitoare la organizarea muncii, la împărțirea sarcinilor pe echipe și proiecte sau informații utile privind managementul timpului.

Tassis este prima aplicație de pontaj online şi management al timpului din România. Tassis gestionează eficient timpul, echipa şi proiectele, oferind rapoarte şi statistici managerilor de echipe şi proiecte, precum şi sprijin specialiştilor de HR-contabilitate în întocmirea documentelor HR necesare din punct de vedere legal. Tassis vine în ajutorul fiecărei părți co-interesate de pe piața muncii, cu aplicabilitate în absolut orice industrie.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

One thought on “De ce un software de pontaj și nu o foaie de pontaj?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *