De vineri, in Timisora

Am ceva timp de pierdut in Timisoara, astfel incat am sezut pe o banca si am gasit ceva wifi pentru a scrie nitel. Din nefericire scriu de pe Motorola Q11, care are una dintre cele mai ciudate tastaturi pe care le-am prins.

Cert este ca e mult mai greu sa scrii de pe acest telefon decat de pe E61i.

Ce ar mai fi de zis ….. a fost un accident serios acum vreo ora, pentru ca smurdul, 4 ambulante si o masina de pompieri au gonit inspre Sagului. Revin cu detalii acasa.

LE: Postul respectiv a fost scris pe la ora 18:20, vineri, 6 mai 2011. In momentul respectiv stateam in autobuz si asteptam sa fug catre casa cand am vazut ambulantele mergand catre iesirea spre Sag. In momentul respectiv nu am prea retinut care era problema, dar cand am ajuns la podul peste calea ferata dintre Sag si Jebel (acolo la Frigoglass) am vazut cam cat de nasol a fost accidentul. Partea mai interesanta a fost ca intr-una din masini, cea care a provocat accidentul, se afla Iacob Chisarau, consilier PDL-ist. A intrat inconstient cu masina si i-a facut bucati pe cei care se aflau in Opel. Poze gasiti pe majoritatea ziarelor timisorene, dar cred ca am si eu ceva poze, doar sa le descarc de pe telefon.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *