Decodare telefon online

Stiti vremurile in care trebuia sa mergi sa iti decodezi telefonul si trebuia sa mergi la magazin si sa faci toata treaba asta ? Ei bine, recent, am dat de un serviciu cu care pot sa faci toata deblocarea de acasa, in confortul calculatorului.

Pe scurt, despre ceea ce fac ei:

Wormhole oferă servicii de decodare/ deblocare ONLINE pe Unlock-Wormhole. (LE: Aparent siteul nu mai merge. Pacat 🙁 )

Acum poți decoda/ debloca orice tip de telefon mobil, smartphone sau tabletă folosind doar IMEI!

Oferim deblocări/ decodări pentru Apple iPhone, Samsung, hTC, Nokia, LG, Motorola, Blackberry, Sony, Alcatel, Vodafone, Huawei, Lenovo, Gigabyte, ZTE, Toshiba, Sony Ericsson, T-Mobile, iPad, Acer, Asus, Dell, HP și multe alte modele.

Decodăm/ deblocăm orice telefon mobil indiferent de rețeaua în care este blocat (i.e., UK Vodafone all iPhones, Samsung Europe Unlock Codes, Alcatel USB Modems, USA Verizon ESN Check, Canada Fido iPhones 3G/3GS/4/4S, Motorola Worldwide Unlock Codes, Romania Vodafone hTC, etc.)

Pentru a folosi serviciile noastre de deblocare/ decodare online intră pe site și apasă Tools, selectează modelul telefonului și introdu IMEI. După ce a fost înregistrată cererea vei primi un email cu codul de decodare, sau confirmare că telefonul a fost oficial deblocat. (Acest serviciu poate dura câteva minute sau câteva ore, în funcție de model și rețeaua în care este blocat)

Toate serviciile noastre sunt sigure, la un preț foarte comod!

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

3 thoughts on “Decodare telefon online

  1. Marius says:

    @catalin – l-a incercat un prieten de-al meu acum vreo cateva zile pe un Nokia mai vechi codat pe Vodafone si din ce mi-a zis el, dupa vreo 3 zile a reusit sa il deblocheze.

    Cel mai simplu e sa il testezi si sa vezi despre ce este vorba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *