Deschidere Kik Moșnița Nouă

Începând cu 12 august 2020, în Mosnita nouă s-a deschis un nou complex de magazine, chiar înainte de intrarea în satul vechi. 

Sunt multe magazine care se vor deschide în următoarea perioadă în acest complex, dar astăzi am fost la deschiderea magazinului Kik

Deschiderea efectivă s-a făcut jurul orei 18, dar și înainte de acea ora, dacă erai un cetățean simplu care vroiai sa intri să îți cumperi ceva, puteai fără probleme.

Lucru pe care l-am și făcut eventual, căutând să văd ce ce-i interesant în magazin. Multe produse la prețuri mai mult decât decente, tricouri de la 7 lei, blugi de la 25 de lei și multe alte produse decente la preț.

Personal, am luat două tricouri, șosete, unghiere (preț bun, 5 lei doua unghiere, pentru cine caută), ceva apă de toaletă și haribo. Pentru că de ce nu.

Și nu am cheltuit mai mult de 50 de lei. Deci prețuri decente.

Magazinul e oficial deschis de astăzi și își așteaptă clienții între orele 09:00 si 21:00 în fiecare zi de luni pana duminică.

PS: Hariboul ala bun e in față, lângă casele de marcat.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *