Designul interior, un moft sau o necesitate?

Încă din cele mai vechi timpuri designul interior este asociat cu lumea nobilă și cu înalta societate. Chiar și astăzi pășind în casele nobiliare ale vremurilor trecute, devenite peste timp muzee, restaurante de lux sau hoteluri de tip boutique ne încearcă un sentiment unic pe care îl simțim datorită amestecului de încărcătură istorică.

Înconjurați de frumusețea unor piese al căror farmec rămâne etern, comportamentul oamenilor se schimbă. Dialogurile se poartă într-un registru al politeții, pașii încearcă să nu deranjeze ambientul, iar oamenii își arată pe chipul lor un zâmbet ce reflectă o formă de respect. Această manifestare vine și ca urmare a farmecului frumuseții, un farmec de care oamenii, indiferent de vremuri, au nevoie.

Dar unde găsim piesele care conturează ambientele fermecătoare? Cum ajungem să fim înconjurați în propria casă de frumos, design, eleganță și rafinament?

În Timișoara, Tempini este acel punct de reper atunci când vorbim despre home design, amenajări interioare sau despre design de înaltă calitate. Regăsim în cadrul showroom-ului de pe Calea Aradului 115, o gamă largă de produse, între care: ceramică, mozaic, panouri decorative, tapet, obiecte sanitare, mobilă pentru dressing, șeminee, radiatoare și chiar opere de artă semnate de artiști contemporani.

Iar dacă vă aflați în București, același brand îl puteți găsi pe str. Frumoasă nr.19. În ceea ce privește designul interior al showroom-urilor Tempini acesta servește drept model de inspirație pentru cei care caută idei noi.

Atât în București, cât și în Timișoara, fiecare ambient creat de Tempini relevă un interior design ce te transpune într-o atmosferă plăcută, transmițând sentimentul cald de acasă, acesta fiind chiar și sloganul brandului: „Fell at home”.

Brandul Tempini oferă o selecție riguroasă de produse cu design, astfel că fiecare piesă achiziționată de aici, devine piesa de rezistență a oricărui ambient în care aceasta este corect pusă în valoare. 

Însă, pe lângă produsele pe care le oferă, Tempini vine cu un sprijin în ceea ce privește consultanța.

Atât consultanții din Timișoara cât și cei din București sunt foarte bine pregătiți, astfel încât știu să ofere întotdeauna soluții personalizate pentru un home design autentic.

Întrucât produsele se pot adapta conform cerințelor fiecărui proiect în parte, aceștia oferă o serie de sfaturi prețioase, la care, cu siguranță, unii dintre noi, nici nu ne-am fi gândit.

Amenajează-ți casa cu produse unice, cu design 

Plecând de la motto-ul Tempini, Feel at Home și de la întreaga atmosferă pe care brandul reușește să o redea prin produsele de interior design din București și Timișoara – casa pe care o amenajăm trebuie gândită în cel mai mic detaliu, astfel încât să îi conferim acea atmosferă serenă și plăcută spre care ne dorim mereu să ne reîntoarcem.

Iar dacă în trecut home designul era văzut drept un moft și era permis doar cercurilor din înalta societate, în societatea de astăzi, designul de interior este o necesitate. Acea necesitate de a fi înconjurați de elemente rafinate, cu atenție la detalii. 

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

One thought on “Designul interior, un moft sau o necesitate?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *