Despre Produsele Bio

Incep acest post cu o mica nota legata de mine si de schimbarea survenita dupa ce am ajuns in Timisoara. In Valea Jiului dupa cum se stie nu prea gasesti usor de munca si se obtin foarte putin bani. Imediat ce am venit in Timisoara si am dat si de bani, am dat si de produsele ieftine si pline de E-uri din marketurile timisorene. Pofticios la vremea aceea, am tot testat sa vad daca gasesc ceva bun. Tin sa va spun ca acele produse nu mi-au facut bine si cand mi-am dat seama, am renuntat la ele si m-am apucat sa fac altceva. Nu zic ca am incercat prea multe produse bio, dar cu siguranta am fost bio; toata primavara am calatorit prin toate satucele din Romania si am mancat numai din natura: ba visine (Lenauheim :D), ba dude, ba mere…..de toate, ce mai.

De cand stau la casa aceeasi situatie, ma simt mult mai bine si reusim sa mancam mult mai sanatos. Laptele e direct de la vacuta, avem grija sa il luam atunci cand e cald, oua avem destule pentru ca gainile nu mananca boabe si paine degeaba (altfel ar fi transformate in carne) si mna in timpul verii si al toamnei mananci la fructe pana te saturi.

Dar pentru cei care stau in oras oricand exista alternativa produselor bio, dupa cum puteti citi mai jos.

Alimente Bio in Timisoara

Ce inseamna, de fapt, alimente bio ? Pentru cei care nu sunt chiar experti in nutritie, alimentele bio sunt cheia succesului in alegerea unui stil de viata sanatos. Produsele bio-organice nu au conservanti, nu au chimicale si nu au modificari genetice. Presupunem, insa, ca locul de munca sau stilul de viata actual nu va pot permite o trecere foarte brusca la un stil de viata perfect sanatos. Ce decizie luam, in acest caz ?

Intrebarea ar fi, pentru cei care citesc acest articol, cat de sanatos (sau bio) traiesti ?

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *