Despre produsele de îngrijire

In cazul de fata despre produsele de pe siteul Laica.ro, pentru ca de acolo mi-am inspirat articolul.

Nu ma omor dupa produsele de ingrijire si chestii de genul ( aia nu inseamna ca stau jegos tot timpul, scuzati expresia), dar mi-am adus aminte de anumite faze legate de unele produse.

De exemplu electrostimulatoarele. Par a fi un fel de mini chestii de tortura moderne la prima vedere si totusi nu sunt. Sunt niste aparate care ajuta intr-un fel sa iti mai misti muschii ( asta daca stai 8 ore pe zi cu curul pe scaun). Mai simplu, trimit niste socuri electrice prin muschii, facandu-i sa se contracte.

Tin minte, legat de aceste electrostimulatoare, ca acum ceva vreme vedeai pe net chestii de genul. Un fel de centuri care aveau un mic aparat atasat si care te curenta. Asta acum 2-3 ani. La TV pretul lor era de 200 de RON. Acum vezi aceleasi produse prin pietele locale ( asta in cazul pietelor din valea jiului) cu un pret ce nu depaseste 20 de RON. De vreo 10 ori mai putin. Oricum, nu cred sa aiba acelasi efect cu electrostimulatoarele de pe site.

Al doilea produs dupa care ma uitam erau cantarele. Acum toate cantarele pe care le vad pe site sunt electronice, nu am vazut cantare “clasice”. Aveam un cantar de ala acasa, ma amuza sa stau pe el, nu sarea niciodata de 55 de kg ( eu am in jur de 90 – 95 de kg, nu e bai). Am incercat sa imi bag nasul prin el sa vad care e problema. Era atata de ruginit, incat nu aveam ce sa mai scot ceva din el. Vreau sa imi iau unul nou, poate am noroc si castig ceva la concursul asta organizat chiar de Laica.ro si Fulgerica.

Produsele astea nu le consider ca o necesite, dar daca ai ceva bani de cheltuit merita sa iti iei unul.

Si un banner pentru concurs, pentru cine este interesat:


Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

One thought on “Despre produsele de îngrijire

  1. Pingback: Castigatorii concursului Laica -- fulgerica’s blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *