Desprins de Sibiu…

Am fost de cateva ori in ultimul an prin Sibiu, orasul meu natal (cand spun asta, inseamna ca m-am nascut aici, nu ca as fi locuit extrem de mult) si de fiecare data mi-a placut sa ma plimb pe acolo. Poate va veti intreba de ce, dar sunt mai multe motive pentru care prefer sa merg acolo destul de des:

1. E intr-o zona foarte apropiata de munte, lucru care ma face sa ma simt extrem de bine (am stat ani buni in Uricani, foarte aproape de munti). Aici prin Timisoara e extrem de enervant ca nu gasesti si tu undeva o zona pe care sa urci. In plus aerul din Timisoara e sufocant vara.

2. Imi place ca, spre deosebire de Timisoara, si-a pastrat mare parte din fata medievala, ca sa ii zicem asa. E placut sa te plimbi printre stradutele din Sibiu (si cu ocazia asta zic ca e fain sa te plimbi si prin Brasov) si parca tot timpul vezi ceva interesant.

3. Aproape de munti si de multe locatii turistice – asta cred ca e cel mai important lucru pentru mine, pentru ca imi place enorm sa ma plimb, iar Sibiul, fiind in centrul tarii, imi ofera rapid alternative.

Ultima oara cand am fost l-am vizitat destul de mult si am gasit centru fiind destul de aranjat si frumos. In schimb erau niste strazi prin oras care erau horror, toate “decartate”, gropi imense, iar la iesirea din oras spre Medias drumul e extrem de ingust (sensul ala giratoriu e extrem de nasol). Sper ca au reusit sa repare toate aceste erori in aproape un an si sa nu se mai fi deschis “santiere” noi.

Dar, ceea ce ma interesa din Sibiu, am fotografiat: Piata Mare Sibiu. Am facut cateva poze de pe fostul meu telefon E61i (foarte faina camera avea…) si le-am pus pe Harta Turistului, unde le puteti vedea: poze Piata Mare Sibiu.

Mai am multe poze din Sibiu, trebuie doar sa le sortez pe categorii si in curand voi avea si o galerie extinsa cu poze doar din Sibiu.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *