Detalii Timisorene

– In zona de imobiliare timisoara nu s-a mai schimbat nimic, inca raman destule cladiri goale prin oras care isi asteapta cumparatori sau pentru o metoda mai simpla, chiriasi. Cert este ca aceasta criza care a cuprins Romania nu prea ii face pe romani sau chiar pe straini sa inchirieze sau sa mai cumpere imobile sau terenuri. Totusi, se poate schimba ceva odata cu urcarea pietelor din strainatate.

– Timisoara s-ar putea sa castige la masa verde meciul cu Rapidul, desi pe teren Rapidul a castigat cu 1-0. De ce oare? Dacian Varga si Tiberiu Balan erau ineligibili pentru acest meci. Sau cel putin asa se spune. Sa fie iarasi o victorie “la masa verde” ?

– Se pare ca iarna si primavara se bat una cu cealalta pentru intaietate. Acum vreo 2 ore ningea de rupea, acum parca incearca sa iasa soarele. Zapada s-a topit, dar pamantul este inca suprasaturat cu apa, exact cum ai calca pe namol.

– Eu inca nu imi permit, dar poate sunt persoane care cauta mobila de lux timisoara. Cine stie, o canapea de piele sau poate sezloguri pentru vara care vine, poate sunt persoane care chiar au banii si vor asa ceva.

– Are careva idee daca vine cineva mai interesant in vreun concert in Timisoara ? Vad ca la Bucuresti vin Eric Clapton, Aerosmith, AC/DC, Bob Dylan. In Timisoara cine vine ?

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *