Die Junii

Vad ca astazi m-a lasat balta conexiunea de la Romtelecom, motiv pentru care a trebuit sa activez ultimele firmituri de net 3G pe care le mai am pe Orange…. asta daca am 3G aici, pentru ca e foarte posibil sa fie doar Edge. Si tocmai cand vroiam sa ma apuc sa fac si eu una alta..

In fine, asta e o scuze. Nu ai net si brusc te apuca harnicia, pentru ca nu mai ai alte “distractii” pe internet care sa nu te lase sa muncesti. Partea proasta e ca acum chiar aveam putina treaba in partea de online.

Dar probabil ca o sa trebuiasca sa caut o conexiune mai buna de internet pentru a putea lucra mai eficient.

Intre alte stiri, la masina mea intr-un final a cedat ambreiajul de tot. Incepe sa dea in gol. Apai dupa 307 000 km, trebuia sa mai faca si figura asta. Din pacate, nu doar ambreiajul e problematic, ci si cutia de viteze. Si asta nu prea stiu cum sa o rezolv rapid. O sa fie niste zile complicate in domeniul asta.

E final de luna si de trimestru. Si semestru. Motiv pentru care o sa fie iarasi o multime de acte de rezolvat – semnat, stampilat, validat si alte balarii de genul.

O sa fie cateva zile de munca intensa. Dar necesare, intr-un stat puternic birocratizat ca Romania.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *