Dimineata pe racoare….

Revin dupa ceva vreme cu un scurt post legat de….. vreme. E frig ca dracu dimineata, 29 octombrie 2010. Toate abonamentele mele la transport se duc de rapa (e final de luna) si nu prea am cu ce sa le mai reinnoiesc. Totusi, revenim la vreme. -3 grade azi dimineata, desi la cat de inghetate imi sunt picioarele la 15 minute dupa ce am venit de afara, banuiesc ca a fost ceva mai frig. Asta e ca un avertisment sa imi iau dracu ceva mai gros pe mine.

Ceata, frig si aproape o ora de asteptat degeaba la facultate. Nu chiar degeaba, dupa cum se poate observa mai apuc si eu sa scriu cate ceva. Partea buna aici la facultate e ca la parter au fel de ….. scaune. Adica niste chestii de lemn care acopera caloriferele. Calorifere care sunt calde…… astfel incat imi incalzesc curul, ca era inghetat.

O zi ciudata de facultate, ore cu acelasi profesor, doar ca sunt puse total aiurea. Adica aproape nema timp sa stau online….meaning, i’m out for the day.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *