Din lotul largit al nationalei… cine va merge?

In ultimele zile tot am citit stiri legate de nationala Romaniei si de lotul care va fi deplasat acolo. Prosport, GSP si multe alte siteuri au zis ca din cei 14 jucatori din campionatul intern, doar 11 vor merge mai in Elvetia. Cele mai mare sanse de a nu merge in Elvetia le au dupa cat spun anumite sondaje, Ciprian Deac, Adrian Cristea si Cosmin Moti.

Sa ii luam pe rand. Deac a jucat destul de bine in retur, evoluand destul de bine pentru Otelul in retur. Mi se pare un jucator care stie cum sa manevreze mingea, le are cu pasele, insa ca suturi e teribil. Ar fi o optiune pentru ca e un jucator pe forta, iar ca rezerva merge.

Adrian Cristea nu a jucat cine stie ce in retur, ca forta nu exceleaza, tehnic e destul, poate chiar prea mult, asta fiind si un dezavantaj, iar aceasta tehnicitate se vede si in suturile sale. Suteaza tot timpul plasat, portarii prinzandu-se foarte repede de asta. Nu il vad in lotul Romaniei la Euro.

Cosmin Moti a jucat dupa parerea mea destul de bine in acest campionat, are niste interventii sigure si exacte, o problema de-a lui fiind faptul ca nu se intelege extraordinar cu multi fundasi centrali. S-a vazut asta dupa plecarea lui Stefan Radu. Multe goluri primite de Dinamo, 4 doar de la Craiova. Si asa, cu cineva ca Goian in aparare, merge. Merge pentru lotul de 23, dar nu il vad intrand in teren decat daca se accidenteaza vreun fundas central. A, si e si finu la profa mea de franca ( fosta imediat), asta asa ca un detaliu. ­čśŤ

Oricum, mai degraba l-as scoate pe Nicolita din lot, nu a prea jucat nimic la Steaua. Totusi, a jucat mult pentru nationala, a fost tot timpul in lot si s-a integrat in grup, asta fiind probabil motivul pentru care Piturca l-a chemat pentru Euro.

Despre ceilalti jucatori voi scrie mai incolo. Vreau sa vad mai multe filmulete cu ei inainte de a spune altceva.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

One thought on “Din lotul largit al nationalei… cine va merge?

  1. silwest says:

    acum toti jucatorii,trec prin pase proaste,cum eGoian de altfel un jucator bun!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *