Document de calatorie – partea II

Salina din Praid e imensa, cel putin in inaltime. Din pacate zvonurile cum ca as avea wireless aici nu s-au adeverit, pentru ca nu e nici o retea. E televiziune, e lumina, sunt locuri de joaca si mai ales avea o podea super lucioasa. Din nefericire n-am net sa transmit si eu live din salina. Ar fi fost very very cool daca as fi gasit ceva net prin zona, dar pentru moment ma multumesc cu ce am.

E placut prin zona, toata lumea se joaca, se distreaza. Unii invart baloane, altii joaca tenis sau badminto, altii se dau pe hinte. Unele persoane mai stau aici si citesc, venind doar pentru tratament in salnia. Exista binenteles locuri in care se poate lua o cafea sau un suc. N-am vazut inca locuri in care se poate manca, dar daca sunt, cred ca imi iau si eu o gustarica.

M-am pus undeva mai departe de zona unde este tv-ul, o sa incerc nitel mai incolo sa ajung si in zona respectiva, sa vad daca macar pe acolo este vreo urma de internet wireless. Aici langa mine e un tip cu o prietena sau cu prietena. Nu stiu sigur, nu m-am chinuit sa ii intreb. Tipul e tot pe laptop si joaca un anumit joc gen adventure, nu stiu exact ce e pentru ca nu am apucat sa il joc. Tipa mai ca a adormit cu capul pe un tricou de pe masa.

E placut aici, dar senzatia de aer nou e putin ciudata, mai ca imi vine sa adorm si stiu ca voi fi refacut in proportie de 100 %

Dar renunt la senzatia asta pentru moment, voi incerca sa mai stau vreo ora in salina, sa prind aerul curat si racoarea ( da, e destul de chilli aici iar eu sunt in tricou si pantaloni trei-sfert – nu ca m-ar deranja, ca e placut asa ). Mai caut pe aici retele wireless, dar imi e greu sa cred ca e vreo retea wireless pe aici. O sa incerc prin anumite locatii ale comunei, sa vad poate gasesc la vreuna un net decent incat sa pot trimite naibii un raport pentru lucru, dupa care sunt on vacation baby 😀

Revin cu mai multe detalii cand mai am timp.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

2 thoughts on “Document de calatorie – partea II

  1. Pingback: Mariuskl » Si-a mai trecut un an……

  2. Pingback: O poveste cu o casa | J Marius

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *