Două vorbe despre “Miami Bici”

Seara de miercuri am dedicat-o unui nou film romanesc. Am avut o invitație la premiera oficială din România, așa că alături de Mihai am decis să merg și să văd despre ce este vorba.

Fără a da prea multe spoilere, vă zic doar că e un film în care joacă Matei Dima (BRomania), Codin Maticiuc si Florin Piersic Jr. (deși prezența lui e mult mai redusă) și că e tipul ăla de umor pe care îl gustă aproape toată lumea: simplu, dar extrem de amuzant. Cu unele faze ușor cam forțate, dar nimeni nu se aștepta să fie un film de Oscar.

E o comedie la care râzi destul de bine și îți mai descrețești fruntea după o zi grea. Multe momente comice, situații de genul “bă, dar prost mai ești” și o grămadă de românești pe care o să le descoperiți voi de-a lungul filmului.

Începând cu data de 19 Februarie (deci de miercurea următoare) filmul va fi în toate Cinema City-urile din țară (link dacă vreți să faceți rezervări). Așa că dacă simțiți nevoia de vă amuza, știți ce aveți de făcut.

Trailer Miami Bici
Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *