Dragasani – O vale de vii…si de vis

Pentru ca nu am ce face, fiind o duminica extrem de plictisitoare, m-am hotarat sa mai adaug un nou articol pe blogul acesta. M-am gandit, fiind duminica si amintidu-mi de vacanta mea de vara, sa imi spun gandurile despre o anumita zona, mai precis Dragasani. Neavand ce face vara asta in ultimele zile din vacanta de vara am dat o fuga pe la mine pe la tara la Dragasani.

Dupa ce am stat o noapte intreaga in gara in Craiova am ajuns intr-un final si la mine la tara..peisaj frumos, aer aproximativ curat. Dar muream de somn. Am ajuns acasa si somn. Ghinionul a facut ca atunci cand am ajuns acolo sa fie si verisorul meu mai mic( unul din oamenii pe care nu ii suport). Anyway, am ajuns acolo, si dupa un somn de 10 ore…am stat doua ore treaz si…iar somn. A doua zi mi-am adus aminte ce neplacut e sa convietuiesc cu varumio. Nu am reusit sa scap de el toata ziua, asa ca mi-am propus ca in urmatoarele zile sa merg sa cutreier dealurile de nebun, sa scap de varumio, dar sa fac si niste cadre.

Aparatul pe care il aveam, nu unul din cele mai performante, dar destul de bun a reusit sa capteze niste cadre interesante, pe care le voi pune la final. Mno, bine, era sa nu scap nici pe deal de varumio, dar i-am zis ca eu o sa merg mult si o sa fiu plecat si ca e mai bine sa ramana acasa. Ciudat, m-a lasat in pace :D. Si mno, mergeam pe dealuri, am avut norocul sa vad si o caprioara, insa nu am reusit sa o fotografiez din pacate.

LE (2011): Am facut si ceva poze, insa s-au pierdut in negura timpului (au trecut 4 ani de atunci). Oricum, a fost o vacanta extraordinara care si-a meritat toti banii investiti. De atunci a trecut foarte multa vreme…. si am reusit sa mai repet o astfel de vacanta doar de vreo 2 ori. Si-a meritat toti banii. O sa incerc, daca am timp, sa povestesc si de restul vacantelor.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *