Dreamfall: The Longest Journey – the videowatch

Acum ceva vreme mi-am dezvoltat o noua pasiune: sa urmaresc pe youtube jocurile tip adventure. Fiindca de multe ori nu am cheful si timpul necesar sa joc ceva joc adventure, am inceput sa le pun seara pe youtube si sa ma uit la ele pana adorm. Partea proasta e ca ma cam prind si de obicei ma prinde dimineata tot urmarind continuarile din joc.

Dreamfall: The Longest Journey (2006), continuarea jocului The Longest Journey (1999), a fost unul dintre cele mai misto jocuri de urmarit. Extrem de multe dialoguri (desi cam vreo 10 % din ele nu erau necesare), grafica frumusica si o poveste interesanta, care la final a lasat destule “cliffhangers”. Ce s-a intamplat cu April Ryan dupa ce soldatul a impuns-o cu sulita si a picat in mlastinile pline de monstrii imensi (desi nu pare asa deosebit, ma astept cumva ca April Ryan sa revina din morti si sa lupte in continuare), iar pana la urma in ce taram au ajuns tipul de la inceputul jocului si Zoe Castillo ? Ce s-a intamplat oare in Stark dupa ce Zoe a intrat in coma, the baddies won or what ?

De Kian Alvane nu prea stiu ce se putea intampla, desi sunt nitel curios cum se vor combina toate intrebarile mele despre joc in urmatorul joc din serie: Dreamfall Chapters. Despre care din nefericire nu avem date noi pana acum. Dupa 5 ani de cand l-au anuntat….

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

2 thoughts on “Dreamfall: The Longest Journey – the videowatch

  1. krossfire says:

    Si intre primele doua jocuri a fost ceva diferenta. Eu voiam sa le rejoc cap-coada, desi vad ca si urmaritul ar putea avea satisfactiile lui ­čÖé

    Syberia e frumos de urmarit (si frumos in general).

  2. Marius says:

    Am terminat de urmarit Syberia I azi-noapte, asta mi-a dat ideea postului. Acum sunt undeva pe inceputul Syberia II, dupa sosirea in Romansburg. ­čÖé

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *