Drumul in afara facultatii – Epilogul a 3 ani de studiu

Unii dintre putinii oameni care ma mai citesc din cand in cand stiu ca am terminat o facultate. Nu chiar orice facultate, tinand cont ca sunt doar 20 de locuri la fara taxa in fiecare an. Si tinand cont de rezultatele din acest an, doar vreo 27 de persoane ies cu licenta an de an. In esenta e o sectie a facultatii de educatie fizica si sport din care nu iesi chiar prost, pentru ca iesi cu ceva de acolo. Au grija profesorii de asta.

Intrebarea este ce faci dupa ce iti iei licenta. Ei bine, nu extrem de multe. Ai nevoie macar de un master in domeniu pentru a te putea specializa in recuperare. Licenta e doar un pas.

In cazul meu, nu e extrem de utila pentru a profesa in domeniul kinetoterapiei. Mai ales pentru ca lucrez in domeniul informaticii. Cu toate astea, o consider utila pentru ca am invatat mult mai bine cum ne functioneaza organismul, stiu ceva exercitii pentru refacere in devieri ale coloanei, in diverse afectiuni reumatologice dar si exercitii pentru stimulare neuro-musculara. Si in plus m-am invatat in timp (3 ani) sa fac un masaj traznet al spatelui si al picioarelor.

Dar atat. A fost o experienta interesanta pe care nu o regret, cu toate ca in anumite momente a fost extrem de costisitoare si mi-a mancat o gramada de timp. Din nefericire, nu ma voi apuca sa profesez. Inca….

Postat de pe WordPress Android

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *